Glazen wanden

Glazen wanden brengen de buitenwereld naar binnen door natuurlijk licht te maximaliseren, een gevoel van openheid te bevorderen en een naadloze verbinding tussen binnen- en buitenruimtes te creëren.

Pluspunten van glazen wanden

  • Natuurlijk licht
  • Verbinding met buiten
  • Ruimtelijkheid
  • Energie-efficiëntie
  • Flexibiliteit

FAQ

Kan je glazen wanden toevoegen aan een bestaande overkapping?
Onze glaswanden kun je bijna in alle overkappingen of situaties toepassen.
Zijn glazen wanden goed geïsoleerd?
Ja, deze komen met gehard glas wat zorgt voor een goede thermische isolatie. Een glazen schuifwand of glaswand kan dus bijdragen aan energiebesparing en een comfortabel binnenklimaat.
Welke materialen gebruiken jullie voor de glazen wanden?
Glaswanden vervaardigen wij met hoogwaardig veiligheidsglas en duurzame aluminium frames. Deze materialen bieden zowel esthetische als functionele voordelen. Onze schuifwanden kunnen in glas, maar ook in aluminium of in hout.
Zijn glazen wanden veilig?
a, een glaswand en glazen schuifwand vervaardigen wij volgens strikte veiligheidsnormen. Het gebruik van gehard of gelaagd glas zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen breken en biedt extra veiligheid.
Kunnen jullie glazen wanden op maat maken?
Ja, wij bieden maatwerkoplossingen, waardoor je ze kunt aanpassen aan de specifieke afmetingen en ontwerpvoorkeuren.
Hoe zit het met onderhoud?
Glaswanden of glazen schuifwanden vereisen over het algemeen minimaal onderhoud. Regelmatig schoonmaken met een mild schoonmaakmiddel en water is meestal voldoende. Controleer de bewegende delen en afdichtingen van de glazen schuifwand periodiek op eventuele slijtage.
Vragen?
Contacteer ons