Rolluiken

Met rolluiken slaap je beter, in stilte en in totale duisternis. Geniet bovendien van verkoeling in de zomer en isolatie in de winter. Wist u trouwens dat rolluiken een uitstekende bescherming bieden tegen inbraak?

Waarom zijn Rolluiken de beste keuze?

 

 • elke kleur mogelijk
 • geluidswerend
 • inbraak vertragend
 • snel geplaatst
 • isolatie tegen warm en koud
 • op maat gemaakt
 • plaatsing zonder boren door solar motoren (zonne-energie)


 

Bediening

 

 • handmatig, lintbediend
 • gemotoriseerd met bediening schakelaar
 • gemotoriseerd met afstandsbediening
 • gemotoriseerd met bediening smartphone

 

Realisaties

Welkom op onze "Realisaties" pagina voor rolluiken, waar we met trots enkele van onze voltooide projecten delen. 

FAQ

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een rolluik?
Rolluiken zijn multifunctionele producten en hebben daarom ook verschillende voordelen. Naast verbeterde isolatie van je woning zorgen rolluiken ook voor een totale verduistering van jouw ruimte. Dit type zonwering voor je gevel dempt tevens het geluid van buitenaf. Daardoor zal je een veel betere nachtrust genieten en zal je met extra energie de volgende dag kunnen aanvangen. Tot slot fungeren rolluiken als een extra hang- en sluitwerk voor je woning.
Hoe kan je een rolluik bedienen?
Onze rolluiken kun je laten aansturen door middel van een rolluikmotor, waardoor je ze eenvoudig kunt bedienen via een schakelaar, afstandsbediening of zelfs met je smartphone. Bovendien heb je de optie om de rolluiken automatisch te laten openen en sluiten op vooraf ingestelde tijdstippen
Hoe werken rolluiken op zonne-energie?
Rolluiken op zonne-energie bestaan uit een kast met een batterij en een zonnepaneeltje. Omdat de batterijen van de motoren opladen door middel van de zon is er bijgevolg geen verbinding meer nodig met een stroompunt. Je hoeft dus bijgevolg niet langer te hakken en te breken in de muren. Rolluiken op zonne-energie kun je net als gewone rolluiken bedienen met afstandsbediening en zelf met je gsm.
Wat is nu eigenlijk het beste, screens of rolluiken?
Screens krijgen de voorkeur als je wil kunnen blijven genieten van het zicht naar buiten en als je enkel een zonwering nodig hebt om de zon wat te gaan weren. Onze rolluiken daarentegen kies je dan weer beter wanneer je ruimtes echt wil gaan verduisteren zoals bijvoorbeeld een slaapkamer. Rolluiken zijn ook om bijvoorbeeld dieven te ontmoedigen om in te breken en ze weren ook veel beter de warmte als ook de koude als je dit zou vergelijken met zonnescreens.
Zijn rolluiken goed bestendig tegen het weer?
Voor regen is er geen probleem. Als het eens wat waait kunnen onze rolluiken ook wel wat verdragen. Het wordt wel gevaarlijker als het stormt. Dan raden wij aan om de rolluiken naar boven te laten. Als het zwaar vriest, dan kunnen de lamellen van dit type zonwering door de vorst vast komen te zitten. Wacht dus met je rolluiken omhoog te halen tot het terug wat warmer is.
Vraag een offerte aan
Vragen?
Contacteer ons