Vliegenramen

Eenvoudig maar effectief. Nooit meer uren jagen achter vervelende muggen. Onze vliegenramen worden op maat gemaakt in de kleur die het beste past bij het huis. Kwaliteit en duurzaamheid van Belgische bodem.

Vliegenramen

Geniet van frisse lucht zonder vervelende insecten met onze hoogwaardige vliegenramen. Onze op maat gemaakte oplossingen bieden een perfecte pasvorm voor elk raam of deur, waardoor u in alle rust kunt ventileren. Verban insecten naar buiten terwijl u binnenshuis comfortabel blijft. Ontdek ons assortiment vliegenramen en zeg vaarwel tegen vervelende insecten!

Schuifvliegendeuren

Onze hoogwaardige, op maat gemaakte deuroplossingen zorgen voor naadloze integratie en gemakkelijke toegang tot uw buitenruimte. Geniet van het comfort van een insectenvrije omgeving terwijl u toch kunt profiteren van natuurlijke ventilatie. Ontdek onze collectie schuifvliegendeuren en beleef het gemak van binnen- en buitenleven in harmonie.

Plissé

Een plissé is een stijlvolle en functionele stofafwerking waarbij de stof wordt gevouwen in smalle plooien. Deze geplooide structuur wordt vaak gebruikt bij raamdecoratie en hordeuren voor een eigentijdse uitstraling en effectieve lichtregeling. Ontdek de veelzijdigheid en elegantie van plissé en verrijk uw interieur vandaag nog!

vliegendeur

Onze hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen zijn ontworpen om insecten buiten te houden terwijl u geniet van een onbelemmerd uitzicht en gemakkelijke toegang tot buitenruimtes. Met een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek zijn onze vliegendeuren een essentiële aanvulling op elk huis.

Realisaties

Vraag een offerte aan
Vragen?
Contacteer ons