Raamdecoratie

Wij als schaduwmakers zorgen niet enkel voor u schaduw buiten. Maar wist U dat U ze zon ook kan tegenhouden aan de binnenzijde. Maar wat ook belangrijk is dat is de uitstraling die onze raamdecoratie U huis kan geven.

Jaloezieën

Functioneel en modieus. Daarmee kan je onze jaloezieën het beste omschrijven. Beschikbaar in verschillende maten en materialen. Strak en industrieel met aluminium? Of toch liever warm en huiselijk met hout? De brede keuze aan kleuren zorgt dat deze perfect aansluiten met u interieur.

Lamelgordijnen

Jij bepaalt hoeveel licht er in je woning binnenkomt met deze regelbare verticale lamellen. Strakke verticale lijnen laten dit perfect aansluiten met een modern interieur

Rolgordijnen

Meer dan enkel bescherming tegen de zon. Deze rolgordijnen zijn echte sfeermakers in U woning. Laar U verrassen door de ruime keuze aan kleuren en stoffen.

Realisaties

Welkom bij onze galerij van binnen decoratie realisaties! Ontdek inspirerende voorbeelden die we hebben gerealiseerd voor tevreden klanten.  Van woonkamers tot slaapkamers, keukens tot badkamers. Neem een kijkje en laat je inspireren!

Vraag een offerte aan
Vragen?
Contacteer ons